Nieuws / blog

Af en toe denk ik dat ik iets interessants te vertellen heb.
Dat lees je hieronder!
Als je het leuk vindt wat je leest, laat het me dan weten in de comments.

Branding Shoot dagen 2023

Ook in 2023 organiseer ik weer een aantal Branding Shoot dagen. De eerste staat gepland op donderdag 9 februari in de studio van Lucie Beck te Breukelen? Lijkt het je leuk om er bij te zijn? Neem dan een kijkje op deze pagina! Misschien tot dan?!

Lees meer

Bar & cocktail fotografie

Afgelopen week mocht ik fotograferen in de waanzinnig mooie bar van F.D. Roosevelt Whiskybar & Club in Bergen op Zoom. Een regelrecht feestje met een hoop mooie foto's! Bekijk ze allemaal op deze pagina.

Lees meer

Portret Shoot Dag

Ja, er is weer een nieuwe datum geprikt voor een Portret Shoot Dag! Deze staat gepland op zaterdag 8 oktober in het Dorpshuis van Kruiningen. Lees er meer over op deze pagina. Ik hoop je dan te zien!

Lees meer

Branding Shoot dag – zomer

Op een zonnige zaterdagdag vond gisteren de tweede Branding Shoot dag plaats. Bij Landgoedplant in De Hoef kon een groepje (food)fotografen weer volop foto's van elkaar maken, dit keer in een zomerse setting! De dag werd afgesloten met een pannenkoek bij...

Lees meer

Bedrijfsfotografie

Ik moet iets bekennen... er is 1 ding wat ik absoluut niet lust qua eten... en dat zijn uien. Drie keer raden bij wat voor een bedrijf ik recentelijk foto's heb gemaakt?! Ondanks dat feitje was het wel erg interessant om te zien hoe het bij een uienhandel aan toe gaat...

Lees meer

Neem contact op

IK VIND HET LEUK OM IETS VAN JE TE HOREN! JE KUNT CONTACT OPNEMEN DOOR HET INVULLEN VAN ONDERSTAAND FORMULIER.

14 + 1 =

Cocktail fotografie
Cocktail fotografie
Caramel slice pouring chocolate
Cocktail fotografie
Cocktail fotografie
Cocktail fotografie
Contact
info@pictures-by-m.com  |   Kruiningen, Nederland