Portretten

Informatie portret shoot

Kosten:

Leeftijd 1 t/m 15 jaar >  100,- euro per persoon
Leeftijd vanaf 15 jaar > 125,- per persoon
Hiervoor krijg je 3 digitale bestanden in een hoge resolutie. Extra foto’s zijn achteraf bij te bestellen voor 15,- euro per stuk.

Wat kun je verwachten?

Een portret shoot bestaat bij mij uit 30-40 minuten foto’s maken in mijn thuisstudio te Kruiningen (nabij Goes, Zeeland) of op een nader te bespreken locatie..
Hierbij maak ik gebruik van een donkere / zwarte achtergrond. Dit kan egaal zijn of met lichte structuur.
Zwarte kleding staat hier goed bij, maar ook naturel tinten (zoals bruin, beige, etc) geven een mooi effect. Uiteraard is dit een persoonlijke mening en staat het jullie vrij om hier zelf een beslissing in te maken! Echter is het af te raden om kleding met opdruk / prints te dragen.
Voor meisjes is een diadeem of kanten kraagje erg leuk.

De foto’s worden binnen 1,5 week bewerkt opgeleverd en zijn te bekijken in een, met wachtwoord beveiligde, online galerij. 

Maaike is een begaafd fotograaf.
Mijn peuter is een stuiterbal en het is lastig om hem mooi op de foto te krijgen. Maaike creëerde in korte tijd een zeer ontspannen, intieme sfeer, zodat zowel ikzelf als mijn zoon snel onze weg vonden. De foto’s zijn beter geworden dan ik had gehoopt: ze weerspiegelen het karakter van mijn zoon. In plaats van een braaf kind op een stoel heeft ze de foto’s uitgelicht waarop hij aan een blad knabbelt. Dat is mijn kind.
Maaike maakt geen foto, Maaike geeft een beeld aan je personage.

– Myreille

Sinds ik Maaike ken, maakt ze overal foto’s van en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Elke foto die je van je kind krijgt, raakt je: dat kan je niet zelf!
Voor de echte magische foto’s moet je bij Pictures by M zijn. Een mooie herinnering waar de tijd even stil lijkt te staan en je kunt genieten van je baby.

– Annemiek

Neem contact op

IK VIND HET LEUK OM IETS VAN JE TE HOREN! JE KUNT CONTACT OPNEMEN DOOR HET INVULLEN VAN ONDERSTAAND FORMULIER.

6 + 11 =

Contact
info@pictures-by-m.com  |   Kruiningen, Nederland