Cocktails

Bar / Cocktail shoot F.D. Roosevelt Whiskybar & Club – 2023

Diverse cocktails

Bar / Cocktail shoot F.D. Roosevelt Whiskybar & Club – 2022

Maaike is een begaafd fotograaf.
Mijn peuter is een stuiterbal en het is lastig om hem mooi op de foto te krijgen. Maaike creëerde in korte tijd een zeer ontspannen, intieme sfeer, zodat zowel ikzelf als mijn zoon snel onze weg vonden. De foto’s zijn beter geworden dan ik had gehoopt: ze weerspiegelen het karakter van mijn zoon. In plaats van een braaf kind op een stoel heeft ze de foto’s uitgelicht waarop hij aan een blad knabbelt. Dat is mijn kind.
Maaike maakt geen foto, Maaike geeft een beeld aan je personage.

– Myreille

Sinds ik Maaike ken, maakt ze overal foto’s van en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen. Elke foto die je van je kind krijgt, raakt je: dat kan je niet zelf!
Voor de echte magische foto’s moet je bij Pictures by M zijn. Een mooie herinnering waar de tijd even stil lijkt te staan en je kunt genieten van je baby.

– Annemiek

Neem contact op

IK VIND HET LEUK OM IETS VAN JE TE HOREN! JE KUNT CONTACT OPNEMEN DOOR HET INVULLEN VAN ONDERSTAAND FORMULIER.

13 + 9 =

Contact
info@pictures-by-m.com  |   Kruiningen, Nederland