Wordt jij stiekem ook een beetje huiverig van al dat gepraat over Artificial Intelligence (afgekort naar AI) in fotografie? Wil je er wel aan beginnen, maar zie je er als een berg tegenop?
Fotografie is te leuk om dit te laten doen door een computer, maar soms kan het best handig en leuk zijn.

Devil Martini
Devil Martini

Begin eenvoudig, zoals ik. Ik gebruikte mijn eigen gemaakt foto met Halloween thema om eens rustig AI te verkennen. Ik laat je in een korte video zien hoe je dit resultaat krijgt. Uiteraard kun je het genereren zo vaak herhalen als je wilt tot het naar je wen is en kun je de foto helemaal finetunen op de gebruikelijke manier.

In de video heb ik de achtergrond alvast geselecteerd: dit kan uiteraard op verschillende manieren (ik gebruikte de Tool Object Selecteren).
Indien de video niet zichtbaar is hieronder, klik dan hier.Uiteindelijk heb ik besloten de eerste versie te gebruiken voor Instagram, maar je kunt enorm veel toepassingen bedenken om op deze manier je achtergrond te wijzigen!Heb je nog vragen over bovenstaand artikel?
Laat dan een reactie achter onder dit artikel, of stuur me gerust een berichtje!