BSD Studio

Branding Shoot Dag | MyLucie Studio

Wat leuk dat je interesse hebt in de Branding Shoot Dag!
Hieronder is er meer over te lezen en kun jezelf direct opgeven.

Informatie Branding shoot

Op regelmatige basis spreken we met een aantal (food)fotografen af op een fotogenieke locatie om van elkaar foto’s te maken die we kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld sociale media.
Dit op een laagdrempelige manier en zonder verplichtingen of hoge verwachtingen! 
Naast het verkrijgen van foto’s van jezelf is er natuurlijk ook de gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen + tips & tricks. 
Je kunt eventueel zelf props meenemen of die van elkaar gebruiken. 

Na afloop bewerkt iedereen de foto’s op zijn / haar manier en worden ze gedeeld via Google Drive, waar iedereen de foto’s kan downloaden. De foto’s mogen vrij worden gebruikt voor websites en sociale media, maar naamsvermelding wordt gewaardeerd.  

De eerstvolgende editie, nummer 4 alweer, zal plaatsvinden in de studio van Lucie Beck in Breukelen op donderdag 9 februari van 09:30 tot 13:30 uur. 

Kosten: 35 euro per persoon
Dit is inclusief 3,5 uur fotograferen, koffie / thee / fris + ter afsluiting een eenvoudige lunch. Deze ochtend zal doorgaan bij minimaal 5 personen en heeft een maximum van 8 personen. 
Annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor de afgesproken datum. 

Via onderstaand formulier kun je jouw gegevens achterlaten om je aan te melden. Vul ook de adresgegevens in wanneer je een factuur wilt ontvangen.

Datum

11 + 15 =

Ik vind het gezellig als je er bij bent!

Wil je meer foto’s zien?

Ik post regelmatig op Instagram.
Wil je mij volgen? Klik hier!

Contact
info@pictures-by-m.com  |   Kruiningen, Nederland