O&S meeting

Ontmoet & Shoot – Christmas edition – in de Oude Kas Breukelen

Wat leuk dat je interesse hebt in de Ontmoet & Shoot meeting met als fotogenieke locatie de Oude Kas van Lucie Beck in Breukelen, Utrecht.
Hieronder is er meer over te lezen en kun jezelf direct opgeven.

Informatie Ontmoet & Shoot

Op regelmatige basis spreken we met een aantal enthousiaste (food)fotografen af op een fotogenieke locatie om van elkaar foto’s te maken die we kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld sociale media. Dit op een laagdrempelige manier en zonder verplichtingen of hoge verwachtingen!

Maar… dit keer doen we het anders!

In deze Christmas Edition zijn er twee modellen aanwezig (een koppel van een man en vrouw) om een echte kerstsfeer nog meer te versterken. Denk aan: een gedekte tafel in kerststijl…  twee mensen die proosten… een hand die een mooi champagneglas vasthoudt… kerstlampjes met als achtergrond de kas met al zijn groen en industriële accenten…

Zie je het voor je? Ik wel!

Naast het verkrijgen van foto’s voor je portfolio is er natuurlijk ook de gezelligheid en het uitwisselen van ervaringen + tips & tricks en kunnen er uiteraard ook weer foto’s van elkaar worden gemaakt.

Datum:
Woensdag 13 december 2023 = VOL!

Tijd:
10:30 uur t/m ongeveer 14:00 uur met halverwege een verzorgde lunch.

Adres:
Zandpad 70
3621 NG Breukelen

Kosten:
55,00 euro per persoon.
Dit is inclusief 3,5 uur fotograferen, gebruik van props, lunch, koffie / thee / fris en iets lekkers.
De factuur zal ongeveer een week van tevoren worden verzonden.

Er is een maximum van 6 personen.

Indien er foto’s van elkaar worden gemaakt, bewerkt na afloop iedereen de foto’s op zijn / haar manier en worden ze gedeeld via Google Drive, waar iedereen de foto’s kan downloaden. De foto’s mogen vrij worden gebruikt voor websites en sociale media, maar naamsvermelding wordt gewaardeerd.

Deze O&S meeting is VOL! Inschrijven is niet meer mogelijk
Op deze Ontmoet & Shoot Meeting zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze zijn hier (artikel 7) te vinden.

De modellen

Als extra toevoeging en anders dan de gebruikelijk Ontmoet & Shoot meetings zijn er ook twee modellen vandaag, namelijk Marinde en Mart. 

Marinde heeft bij een workshop van Anne Weidinger en Michiel Fischer al voor mijn camera gestaan en is al meerdere keren model geweest bij de workshops van Anne (@annewfotografie). 
Samen met haar vriend Mart zal ze ervoor zorgen dat de feestelijke sfeer extra goed overkomt, want menselijke elementen in foto’s zijn bij dit soort foto’s eigenlijk wel een must!

Marinde Koopman
Branding Shoot Dag
Contact
info@pictures-by-m.com  |   Kruiningen, Nederland